Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Kunnen hiermee nieuwe producten in de winkel testen"

Winnaars vouchers op BioWest zijn blij verrast

Als extraatje voor de handel geven de organisatoren van de BioMessen BioWest en BioOst drie vouchers weg voor 1500, 1000 en 500 euro. De vouchers kunnen ingewisseld worden bij de bio-groothandel. Op de BioWest (14 april in Düsseldorf) werd Dagmar Gerden de gelukkige winnaar van de eerste prijs. Zij runt samen met haar man Jürgen Biolandhof Gerden in Düren. Het echtpaar bezocht samen met de hele familie de beurs. "We hebben niet alleen een leuke dag gehad, maar ook nog eens 1500 euro gewonnen waarmee we goederen voor in onze winkel kunnen aankopen", reageert Dagmar.


Biolandhof Gerden won op de BioWest een voucher voor 1500 euro.

Sigrid Pohlmann van Reformhaus Neue Drogerie in Hamm was verbaasd toen ze hoorde dat haar winkel als tweede winnaar werd gekozen. Zij won dus een voucher van 1000 euro. "We zullen de cadeaubon gebruiken om wat producten te testen die we anders misschien niet hadden geprobeerd." Ze is blij met de nieuwe beurs. "Tot nu toe heb ik alleen de BioNord bezocht. Hiervoor moest ik zo'n vier tot vijf uur reizen. De BioWest is lekker dichtbij, daardoor kunnen ook mijn medewerkers mee."

De derde prijs ging naar 'Naturkostfachgeschäft Gänseblümchen' in Sinzi. Eigenaresse Claudia Thelen is onder de indruk van de nieuwe regionale biologische vakbeurs. "De BioFach is gewoon te groot. Hier kan ik me in één dag laten informeren en kan ik meteen met vele collega's in contact komen.

Ook op de BioOst (28 april in Berlijn) zullen om 11:00 uur drie vouchers verloot worden.
Publicatiedatum: