Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
14 en 28 april

BioWest en BioOst: aantal exposanten overtreft verwachtingen

Voor de eerste BioWest, die op 14 april 2013 in Düsseldorf gehouden wordt, hebben zich 288 exposanten aangemeld. Voor de eerste editie van de BioOst (Berlijn, 28 april 2013) hebben zich 276 exposanten aangemeld.

De organisatoren zijn blij met de positieve reacties. "We zijn voorzichtig van start gegaan en wisten niet precies wat we moesten verwachten", zegt Wolfram Müller van de organisatie. "Ons doel was 200 exposanten voor elk van de twee beurzen aan te trekken. We zijn uiteraard erg blij dat we zelfs nog meer exposanten mogen verwelkomen", voegt Matthias Deppe daaraan toe.Lokale leveranciers spelen een belangrijke rol op beide beurzen. Op de BioWest is 15 procent van de exposanten afkomstig uit de regio. Op de BioOst is 20 procent van de exposanten regionaal gericht. Acht procent is zelfs rechtstreeks afkomstig uit Berlijn. Zo'n 50 tot 60 procent van de exposanten op beide beurzen levert niet aan de groothandel die in de regio van de beurs actief is.

Het concept van de regionale 'BioMessen' wordt nu dus uitgebreid naar vier locaties. Daarmee is het concept landelijk geïmplementeerd. Daardoor is het voor vrijwel iedereen mogelijk om een eendaags bezoek aan één van de beurzen te brengen.

Gedetailleerde informatie over alle vier de BioMessen is te vinden op deze website.
Publicatiedatum: