Biodukte.de geeft consument overzicht van regionale bio-aanbieders

Van nu af aan kan de consument in één oogopslag zien waar de Duitse natuurvoedingswinkels, supermarkten en boerenmarkten te vinden zijn. Biodukte.de is de nieuwe onafhankelijke portaal die bio-consumenten helpt om regionale aanbieders van biologische producten te vinden. Er zijn al meer dan 3.500 winkels opgenomen in het overzicht. Op Biodukte kan men ook meteen de openingstijden van de dichtstbijzijnde bio-aanbieders zien.

"Het is niet eenvoudig om alle bio-producten die u elke dag nodig hebt te vinden", legt Jens Wise uit. Hij is de oprichter van Biodukte.de. "Wij maken het voor onze consumenten mogelijk om biologische leveranciers in de directe omgeving te zoeken en helpen hen zo duurzamer te consumeren."De winkels moeten voldoen aan een aantal criteria alvorens zij een plek krijgen op Biodukte.de: de winkel moet tenminste 80% bio-producten aanbieden. De boerderijwinkels en supermarkten moeten een bio-certificaat kunnen voorleggen. "Wij garanderen dat we alleen betrouwbare bio-aanbieders vermelden op onze website."

Consumenten kunnen op de portal overigens ook terecht voor informatie over biologische certificering.

Kijk voor meer informatie op www.biodukte.de.

Bron: Gabot.de

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.