Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Charlotte Labee ambassadrice van SkinCare Solutions

SkinCare Solutions by Nouvelle Beauté, de Nederlandse importeur van onder andere het Zwitserse beautymerk Vetia Floris, bekend als 100 procent luxe biologische huidverzorgingsproducten, heeft Charlotte Labee aangetrokken als ambassadrice van het merk. De voormalig Miss Universe Nederland zal vanaf nu hét gezicht zijn van zowel de merken Vetia Floris als Swisscode Pure, dat pure hydrogelserums aanbiedt. Dat het luxueuze merk voor Labee kiest, is geen toeval. Met een achtergrond als presentatrice van RTL 4 programma LifestyleXperience, model en hoofdredactrice van lifestyle magazine FYI, heeft zij een behoorlijke kennis en ervaring in de lifestylebranche opgedaan. Charlotte Labee is dan ook razend enthousiast dat Vetia Floris haar hiervoor benaderde.


Volledig biologisch

"Vetia Floris is de allereerste luxe beautylijn ter wereld die volledig biologische producten maakt. Het gebruik van biologische ingrediënten is voor mij een voorwaarde", zo legt Labee uit. "We worden steeds bewuster van wat we binnenkrijgen. Mensen leren steeds meer over gezonde voeding. Toch staan we er vaak niet bij stil dat we ook een heleboel ingrediënten via onze huid binnenkrijgen. Er zitten zonder dat we het doorhebben allerlei chemische stoffen en parfum in crèmes en serums, waardoor we onze huid eigenlijk alleen maar meer vermoeien. Door te kiezen voor producten van Vetia Floris en de hydrogel serums van Swisscode Pure weet ik zeker dat ik de juiste ingrediënten op mijn huid smeer."

Optimale bescherming

Het belang van goede huidverzorging heeft niet alleen maar een esthetische achtergrond. Want hoewel niemand natuurlijk zit te springen om kraaienpootjes en andere ouderdomsverschijnselen, mag niet worden vergeten dat de huid het grootste orgaan is van het menselijk lichaam. De beschermende functie van de huid dient optimaal te worden gestimuleerd door het gebruik van de adequate producten. "Je
hebt maar één huid, dus je kunt er maar beter zuinig op zijn", zegt Charlotte stellig. De gezichtshuid die altijd is blootgesteld aan weer en wind, verdient dan ook extra aandacht. Vetia Floris biedt daarom voor ieder huidtype een volledige verzorging aan, waarbij Swisscode Pure serums onder ieder huidverzorgingsmerk gebruikt kunnen worden.

Voor meer informatie: www.nouvellebeaute.nl
Publicatiedatum: