Super Bio Markt opent in voormalig Aldi-pand in Rüttenscheid

Super Bio Markt zal aan de Rüttenscheider Straße 76 in Rüttenscheid een 450 vierkante meter grote winkel gaan openen. De winkel zal naar verwachting begin juli open gaan. De winkel zal gesprecialiseerd zijn in lokale producten uit Noordrijn-Westfalen.

De speculatie over de opvolger van de voormalige Aldi aan de Rüttenscheiderstraße 76 is hiermee ten einde. Super Bio Markt AG maakte 24 maart bekend dat hier de achttiende vestiging geopend zal worden. Het betekent overigens ook de eerste winkel in Essen.

Na de renovatie zal volgens woordvoerder Tim Koch nauwelijks nog herkenbaar zijn dat er een Aldi-supermarkt in het pand gevestigd zat. Er komen nieuwe vloeren en wanden in. "En de brede gangpaden zullen het discounter-beeld van de winkel helemaal doen verdwijnen." Nog voor het eind van deze week zal de verbouwing van start gaan.

Bron: WAZPublicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.