Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Puur biologisch genieten met Pasen

Ontdek het paasassortiment in de natuurvoedingswinkel

Pasen is een moment bij uitstek om puur biologisch te genieten. In de natuurvoedingswinkel vinden klanten inspiratie om lekkere en gezonde keuzes te maken voor een smakelijk paasfeest. In de vestigingen van Natuurwinkel en vele andere natuurvoedingswinkels is een uitgebreid paasassortiment te vinden, van paaseitjes tot paashazen, van paaskoekjes tot paascakejes, in alle maten en smaken. Alles biologisch, echt en heerlijk van smaak.
 
Pasen is van oudsher verbonden met de paashaas, de kleur geel, (gekleurde) eieren én chocolade. Maar de natuurvoedingswinkel biedt ook een keur aan andere producten voor elk moment van de dag en voor alle andere dagen van het jaar. Met uiteraard ook een uitgebreid versassortiment en producten voor mensen met specifieke voedingswensen zoals lactose- of glutenvrij.


Heerlijk compleet en lekker makkelijk

Pasen staat voor paaseieren (zoeken), gezellig tafelen en met je familie genieten van een lekker lang weekend. Pasen begint veelal met een paasontbijt (of brunch) aan een vrolijk gedekte tafel. Met op tafel in elk geval vers gekookte eitjes, paasbrood (met spijs), echte grasboter, geurig zelf afgebakken brood, vruchtensap, zoet en hartig broodbeleg en natuurlijk heerlijke koffie en thee. En 's avonds een uitgebreid diner en lekker natafelen met een mooie (dessert) wijn. Niet veel tijd voor de voorbereiding? Ook voor kant-en-klare maaltijden bent u bij de natuurvoedingswinkel aan het juiste adres.
 

Inspiratie om zelf aan de slag te gaan

In de landelijk huis-aan-huis verspreide paasfolder van Natuurwinkel en Biologisch Specialist staan heerlijke recepten om thuis aan de slag te gaan voor een tafel op zijn paasbest. Wat te denken van hartige mini quiches en frambozenkoekjes. Zo maakt u Pasen extra feestelijk en staat het weekend geheel in het teken van puur genieten.
 

Pure, eerlijke en smaakvolle producten

Biologische producten uit de natuurvoedingswinkel zijn met zorg en aandacht geteeld en altijd geproduceerd met respect voor mens, dier en milieu. Vanzelfsprekend zonder kunstmest en chemische gewasbeschermingsmiddelen en zonder toevoeging van conserveringsmiddelen of chemisch-synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen. Minimaal biologisch en waar mogelijk ook fairtrade. Dus pure producten voor puur genieten.
 

De natuur als basis

Natuurwinkel biedt het ruimste assortiment eerlijke, biologische producten, binnen een eigentijdse en inspirerende winkelomgeving. Natuurwinkel wil graag bijdragen aan een gezonde toekomst. Die wens vertaalt zich in bewuste en vooral duurzame keuzes t.a.v. assortiment en winkelbeleid. Maar Natuurwinkel wil bovenal een toegankelijke winkel zijn waar klanten inspiratie vinden om zelf lekkere en bewuste keuzes te maken. Want hoe meer mensen geïnspireerd raken door biologische producten, hoe groter de bijdrage kan zijn aan een gezonde toekomst.
Publicatiedatum: