Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Geldprijs Inspiratieprijs Bio-Winkel 2012 wordt verdeeld onder vier winkels

BioVak en de organisatie van de Inspiratieprijs Bio-winkel 2012 hebben besloten het prijsbedrag van 2.500 euro te verdelen onder de vier te nomineren winkels. Aanvankelijk zou de winnende winkel het gehele bedrag ontvangen. Naar aanleiding van de vele aanmeldingen en de verschillende soorten inspirerende noviteiten die de winkels bieden, is besloten om vier winkels hier middels een geldprijs voor te belonen. De winnaar van de verkiezing ontvangt nu een cheque van 1.500 euro. De tweede prijs bedraagt 500 euro en de derde en vierde prijs zijn beide goed voor een geldbedrag van 250 euro.

De organisatie wil op deze manier haar waardering uitspreken over de verschillende kwaliteiten van de verschillende soorten winkels. De juryleden Edwin Crombags (Zuiver Zuivel), Ruud Hendriks (Warmonderhof), Nico Broersen (People 4 Earth) en Michel Jansen (Kleinste Soepfabriek) hebben inmiddels de bijna 90 reacties waarin 35 verschillende natuurvoedingswinkels worden voorgedragen bestudeerd. Een aantal winkels wordt door hen bezocht. In de eerste week van januari zal de organisatie de namen van de vier genomineerde winkels bekend maken.

De feestelijke uitreiking van de Inspiratieprijs Bio-Winkel 2012 vindt plaats op woensdagavond 23 januari 2013, omstreeks 20:30 uur, tijdens BioVak op het Horecaterras AA Hal - IJsselhallencomplex in Zwolle.

BioVak vindt plaats in het IJsselhallencomplex in Zwolle op woensdag 23 en donderdag 24 januari 2013.

Publicatiedatum: