Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
GooodyFooods Zwolle bestaat twee jaar!

B&W Zwolle geniet van duurzame lunch

GooodyFooods Zwolle bestaat twee jaar. En daar wordt de nodige aandacht aan gegeven. Zes weken lang zijn er activiteiten met in elke week een ander thema. Deze week is het thema: duurzaamheid. En duurzaamheid zit GooodyFooods in de genen. Zowel bij de inrichting als natuurlijk bij het assortiment heeft duurzaamheid de boventoon gevoerd. Een aantal meubels is gemaakt van cradle to cradle, natuurlijke en recyclebare materialen. Het energieverbruik is in verhouding tot de oude situatie gehalveerd. Onder andere door gebruik te maken van sensoren zodat licht brandt als het nodig is en het in serie schakelen van koelcellen.

En natuurlijk staat duurzaamheid ook centraal bij de samenstelling van het assortiment. Minimaal biologisch is de norm bij GooodyFooods, naast dat het lekker, betrouwbaar en eerlijk moet zijn. Met daar waar mogelijk, producten van dichtbij. Gewoon om lekker van te genieten.GooodyFooods wilde de Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zwolle graag kennis laten maken met duurzaamheid in de vorm van een lunch. Tijdens deze lunch overhandigde onderneemster Anita Mosterman aan de Burgemeester een groenteboeket, om de pracht van lokale groenten eens van een andere kant te belichten.

Burgemeester en Wethouders waren blij verrast en spraken hun waardering uit voor de aangeboden lunch en met name ook de presentatie hiervan. 
Publicatiedatum: