Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Foutieve houdbaarheidsdatum op de verpakking

Delhaize roept gele biologische kip terug

Delhaize Belgiƫ vraagt haar klanten om de hieronder beschreven producten terug te brengen naar het punt van aankoop. Delhaize raadt haar klanten aan deze producten niet meer te consumeren.

Delhaize informeert u dat een reeks producten van de gele biologische kip een foutieve houdbaarheidsdatum bevatten op de verpakking. Het betreft lotnummer 247201 met vervaldatum 27/12/2012 (verkoopsperiode van 20 november tot 27 november). Indien u dit product nog in uw bezit heeft, vragen wij u om dit terug te brengen naar uw aankooppunt en u zal worden terugbetaald.

Delhaize informeert u dat een reeks producten van de Mechelse koekoek een foutieve houdbaarheidsdatum bevatten op de verpakking. Het betreft lotnummer 247202 met vervaldatum 26/12/2012 (verkoopsperiode van 20 november tot 27 november) Indien u dit product nog in uw bezit heeft, vragen wij u om dit terug te brengen naar uw aankooppunt en u zal worden terugbetaald.

Delhaize wil geen enkel risico lopen en vraagt consumenten dit product niet te consumeren en terug te brengen naar de winkel. De teruggebrachte producten zullen worden terugbetaald. Alle betrokken producten werden uit de winkels verwijderd.

Deze voorzorgsmaatregel werd genomen in gemeenschappelijk akkoord met het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV). Delhaize excuseert zich voor dit ongemak.

Voor alle bijkomende vragen, kunnen klanten zich wenden tot de klantendienst op het gratis nummer: +32(0)800 95713.

Bron: website FAVV
Publicatiedatum: