Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Adopteer een Kerstboom op landgoed Kraaybeekerhof

Tussen zaterdag 8 december en vrijdag 21 december kunt u een kerstboom adopteren op het landgoed Kraaybeekerhof. Openingstijden: maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 10:00-16:00 uur. Adres: Diederichslaan 25, Driebergen. Het werkt heel simpel: haal een biologisch geteelde kerstboom op, zorg er goed voor, en lever hem na de kerstdagen weer in voor herplant.

Doordat elke boom een label krijgt, kan men een paar jaar dezelfde boom in huis nemen. Je kunt zo je eigen boom zien groeien. Je moet hem thuis wel goed verzorgen, anders overleeft hij het niet. Uiteraard krijg je bij de adoptie de nodige verzorgingstips mee naar huis. Desgewenst kun je gedurende het jaar je eigen boom een bezoek brengen op één van de drie deelnemende biologische kwekerijen in het land. De kwekers van Adopteer-een-Kerstboom maken geen gebruik van chemische gewasbeschermingsmiddelen en kunstmest. Dit zorgt voor sterke bomen, schoner oppervlaktewater en een rijk bodemleven op de kwekerij. Naast kerstbomen worden er ook andere EKO-boomsoorten en bamboe gekweekt voor particulieren, organisaties en overheden. Begin januari verwachten de kwekers alle bomen weer terug.

Voor meer informatie: www.adopteereenkerstboom.nl
Publicatiedatum: