Veel belangstelling voor lezing Ralph Moorman in Maastricht

Op 16 november vond er een lezing plaats van Ralph Moorman in Maastricht. Deze avond was de zaal goed gevuld met belangstellenden. Het openingswoord werd verzorgd door Frederique Pronk (reclame bureau edening). Hierin werden alle deelnemers in het zonnetje gezet. De Natuurwinkel Maastricht, De Bisschopsmolen, Biobites, Yoga Maastricht, Coffeelovers.Hierna nam de Burgemeester van Maastricht het woord (Onno Hoes). Hij was zelf ook bezig met een gezonde leefwijze. Na het woordje van de burgemeester nam Yoga Maastricht het over en gaf de deelnemers wat oefeningen zodat we een uur lang comfortabel zouden kunnen zitten.

De lezing van Ralph Moorman ging hierna van start. Hoofdzakelijk werd er gesproken over hormonen in relatie tot de gezondheid. Door voeding, sport, ontspanning en mentaal vlak aan te pakken zou er weer een balans ontstaan waardoor je je gezondheid weer in eigen handen kon houden. Na de lezing was er ruimte voor vragen. Deze vragen zorgden voor nog meer diepgang in het verhaal. Na de lezing werd er nog nagenoten van gesprekken en van heerlijke hapjes en drankjes die de deelnemers voor de gasten verzorgd hadden.

Verder heeft er ook een culinaire wildpluk wandeling plaatsgevonden. Klik hier voor een verslag daarvan.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.