Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

België: 'Junior MasterChef' naar de bioboerderij

De Belgische variant van 'Junior MasterChef' trekt in aflevering 4, op woensdag 14 november, naar de bioboerderij in Grimbergen (Den Diepen Boomgaard). Hier moeten de 10 jonge koks, die nog in de running zijn, in twee groepen een soep én een vegetarisch hoofdgerecht trachten klaar te maken.

Voor de ingrediënten van deze twee gerechten gaan de kandidaten de boer op in de gigantische moestuin die aan de boerderij grenst. Maar niet voor ze in twee groepen verdeeld zijn, natuurlijk. De schortjes worden uitgekozen en ook de chef wordt dit keer door de Juniors zelf geselecteerd.

Het blauwe team wordt aangestuurd door Charlotte terwijl in het grijze team Jarne de chef-schort aanneemt. Met de kruiwagen trekken de kids in twee groepen de tuin in. Na een succesvolle 'oogst' steken de jonge chefs de handen uit de mouwen voor de bereiding van hun vegetarische gerechten.

Bij team blauw zorgt chef Charlotte al snel voor de nodige structuur. Iedereen weet perfect wat er moet gebeuren en waar ze naartoe werken. Iets wat niet gezegd kan worden van het andere team. Maar het resultaat is wat telt natuurlijk. Slaagt Jarne erin zijn troepen te ordenen en twee degelijke bordjes af te leveren? En loont de gestructureerde aanpak van Charlotte?

Alleszins is er maar één team dat kan winnen. De zes koks uit het verliezende team staat daags nadien een tweede opracht te wachten in de Junior MasterChef-keuken. Voor deze proef mogen ze elk aan de slag met een grote pompoen. Wout en Dagný Rós verwachten een gerecht waarin deze groente centraal staat. Wie weet de jury te bekoren en wie moet de 'Junior MasterChef'-keuken verlaten?

'Junior MasterChef', woensdag 14 november om 20:30 uur op VTM.

Klik hier
om naar de programmawebsite te gaan.
Bron: TVvisie
Publicatiedatum: