Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bioo.nl: bezorgservice bio-boodschappen in de regio Tilburg

Webshop Bioo.nl bezorgt nu ook in Tilburg. De online winkel heeft een volledig biologisch assortiment (dus ook vlees, groenten en diepvriesproducten) en een unieke bezorgservice. Simpel, snel en in samenwerking met lokale ondernemers.

Biologisch winkelen wanneer jij wilt. Dat is het uitgangspunt van Bioo.nl. Joep Blox en Jochem van der Padt, de ondernemers achter de nieuwe webwinkel, doen zelf ook vaak boodschappen bij webshops – maar een goed en voordelig biologisch alternatief was er tot nu toe niet. "Veel mensen zouden graag overstappen op duurzame, biologische boodschappen", vertelt Joep, "maar het moet niet al te ingewikkeld worden. Wij bieden hen een makkelijke plek waar ze voor al hun spullen terecht kunnen."

Waar komen die producten zelf vandaan? Bioo.nl werkt samen met Solidare Natuurvoeding in Tilburg. De webshop gelooft in de samenwerking met lokale ondernemers, in plaats van ze in de weg te zitten. "Het gaat er juist om dat we klanten een keuze bieden; ze kunnen in de winkel shoppen, maar ook online." Solidare maakt dus de pakketten klaar, en Joep en Jochem bezorgen ze zelf bij de klant.

Het grootste voordeel is daarbij nog wel de precieze bezorgtijd, zegt de ondernemer. Je kunt tot op de twee uur nauwkeurig bepalen wanneer Bioo.nl de boodschappen komt brengen – en je hoeft dus niet de hele dag thuis te zitten wachten op je bestelling. Je wordt op de hoogte gehouden van de status van je bestelling, en de ondernemers van Bioo.nl komen je bio-boodschappen vervolgens zelf brengen. "Zo weet je precies waar je aan toe bent", aldus Joep.

Bron: Dichtbij.nl - Tilburg
Publicatiedatum: