Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Finalisten Eco Webshop van het Jaar verkiezing bekend

Voor de tweede keer organiseert website EcoGoodies.nl de eco webshop van het jaar verkiezing. De bezoekers van EcoGoodies kunnen online stemmen welke duurzame webwinkel zij de beste van 2012 vinden. Na de nominatieronde waarin elke Nederlandse of Belgische duurzame webshop kon worden genomineerd, zijn nu de 20 finalisten bekend.

In de stemronde kunnen bezoekers de hele maand november op hun favoriete eco webshop van 2012 stemmen. Er doen veel gevarieerde webshops mee, van starters tot gevestigde online winkels. Duurzame mode is erg populair, maar ook shops met duurzame woonaccessoires, kinderspeelgoed en baby-producten staan in de lijst.

Biocosmetica, Cayboo, Chatoui, Corque, Eco Collection, Eko-Pets, EcoStore, EN&, FairLamps, Global Goodies, GreenJump, Groene Knoop, Mamignon, Lotika, Miysu, Pink & Green, Puur Speelgoed, Re-5, Today is a good day en Y'abal.

De webwinkel die zich straks eco webshop van 2012 mag noemen, wordt op 1 december bekendgemaakt. De winnaar van vorig jaar was duurzame mode-webwinkel watMooi.

Waarom deze verkiezing?

EcoGoodies wil met de verkiezing extra publiciteit geven aan duurzamer consumeren en betrekt daarbij haar eigen bezoekers. Uit onderzoek blijkt dat nog maar 6% van consumerend Nederland een bewuste keuze maakt voor eerlijke of duurzame producten. EcoGoodies wil bewust shoppen leuk maken en het percentage bewuste consumenten vergroten. Groen shoppen voor een betere wereld begint bij EcoGoodies.

Klik hier om de genomineerde webshops te bekijken en te stemmen.
Publicatiedatum: