Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'100% natuurlijke parfum volgens de traditionele parfumeriekunst'

Nieuw: Biologische parfums van Pavèz

De geschiedenis van natuurlijke parfums is zo oud als de geschiedenis van de mens. Tot de helft van de negentiende eeuw werd in de traditionele parfumerie geen gebruik gemaakt van synthetische stoffen.

De 100% natuurlijke parfums van Pavèz zijn gebaseerd op deze traditionele, duizendjarige kennis van natuurlijke geurstoffen. De parfumcreaties van Pavèz bevatten geen synthetische of dierlijke ingrediënten en door de bijzondere samenstelling van biologische extracten blijven de parfums lang 'hangen'.


Biologische Eau de Parfum in 3 bijzondere geurcomposities

De biologische parfums van Pavèz zijn verkijgbaar in 3 eigentijdse geurcomposities met een mystiek, krachtig, warm en gastvrij karakter. Nèamh is een sensuele bloemengeur met een Schots-Keltische naam, die letterlijk 'tuin der lusten' betekent. Nèamh heeft de uitwerking van een liefdeselixer en is voor vrouwen met een verfijnde romantische smaak. Làidir (krachtig) is een natuurlijke frisse geur waarbij citrusnoten en oranjebloesem een bijzondere combinatie vormen met wilde jasmijn. Een geur voor de uitdagende en mysterieuze vrouw. Nàdar (karakter) is een opvallend, stoer, krachtig en betoverend parfum voor de man who 'dares to wear'!


100% natuurlijk?

Een complete ingrediëntenlijst is een uitgelezen kans voor de natuurlijke parfumeurs om zich te onderscheiden van de synthetische fabrikanten. Je vindt dan ook bij de 100% natuurlijke parfumcreaties van Pavèz alle gebruikte ingrediënten in plaats van enkel de vermelding 'Parfum'.

Distributie & verkoopprijs

De producten van Pavèz zijn vanaf heden verkrijgbaar via de website www.pavez.nl en worden gratis afgeleverd.

Verkoopprijs:
  • Biologische Parfums 30 ml van Pavèz 59,95 euro/stuk
  • Biologische Parfums 2 ml van Pavèz 2,95 euro/stuk
Publicatiedatum: