Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Sommige klanten stonden met open mond te kijken"

Klanten en personeel enthousiast over metamorfose Naturijn

Tholen - Natuurvoedingswinkel Naturijn in Culemborg heeft onlangs een metamorfose ondergaan. Na een verbouwing van bijna een week konden de klanten op vrijdag 19 oktober de nieuwe inrichting bewonderen. Ze staken hun enthousiasme niet onder stoelen of banken: "Sommigen stonden met open mond te kijken, terwijl bij anderen meteen een grote lach op het gezicht verscheen. Een groter compliment is er niet", reageert eigenaresse Maria Willems.
 

Het team van Naturijn

Het plan voor de verbouwing is ontstaan bij de broodafdeling die tot voor kort ook een toonbankfunctie met kassa had. "Het werd af en toe echt te druk daar, daarom wilden we de kassa en de broodafdeling loskoppelen." Maria heeft goed om haar heen gekeken om de nieuwe indeling te bepalen. "Eigenlijk heb ik van allerlei andere winkelformules de mooiste aspecten eruit gehaald. En daar heb ik natuurlijk een eigen touch aan gegeven."
 
De nieuwe broodafdeling is Maria's grote trots, maar niet alleen deze afdeling is aangepakt. Er zijn bijvoorbeeld ook nieuwe koelvitrines geplaatst. "Deze zijn superzuinig en helemaal duurzaam. Het is erg belangrijk om als eigenaar van een natuurvoedingswinkel constant bezig te zijn met duurzaamheid."
 

De vernieuwde broodafdeling

Eigenlijk is de hele winkelindeling omgegooid. "Het oogt allemaal wat ruimtelijker, mede doordat we nu nog maar 1 in- en uitgang hebben. En de paden zijn breder geworden." De dochter van Maria, Rosa, studeert aan de kunstacademie. Zij heeft haar moeder geholpen bij het ontwerp van een meer praktische inrichting. De klanten zijn verbaasd over de ruimte die gecreƫerd is op dezelfde oppervlakte.
 

De wijnhoek en een actiemeubel op de AGF-afdeling

Voor het personeel biedt de nieuwe winkelinrichting ook de nodige voordelen. "Bij de checkout kunnen de medewerkers voor het eerst ook zitten. In de oude situatie moesten we de hele dag staan. En er is nu veel meer bewegingsruimte, dat is wel zo prettig."

Voor meer informatie:

Maria Willems
Natuurvoeding Naturijn
Prijssestraat 6
4101 CR Culemborg
0345 510850
info@naturijn.nl
www.naturijn.nl