Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Komende week sluiting termijn aanmelding winkelverkiezing BioVak

De organisatie van de Inspiratieprijs Bio-Winkel 2012 heeft inmiddels aanmeldingen van meerdere winkels ontvangen. Op de valreep nog een winkel aanmelden? Dit kan nog tot 1 november via het inschrijvingsformulier op www.biovak.nl, of door een mail te sturen naar [email protected].
 
De organisatie van BioVak, en de dit jaar opgerichte Bio-Winkeliersvereniging hebben de handen ineengeslagen en de verkiezing van de meest inspirerende bio-winkel van Nederland uitgeschreven. BioVak stelt voor de winnaar een geldbedrag van € 2.500 beschikbaar.

Alle winkels, groot of klein, onafhankelijk of lid van een ketenorganisatie, kunnen meedoen aan de verkiezing. Een onafhankelijke jury uit de biologische sector kiest op basis van de aanbevelingen een aantal genomineerden uit. Deze genomineerden worden door hen bezocht. Daarna weegt de jury haar bevindingen en kiest zij een uiteindelijke winnaar.

De uitreiking van de Inspiratieprijs Bio-Winkel 2012 vindt plaats op de BioVak in Zwolle, op woensdag 23 januari 2013. Behalve de verkoop van (vrijwel) uitsluitend biologische producten, zijn er geen voorwaarden om mee te kunnen doen aan de verkiezing.
 
Publicatiedatum: