Komende week sluiting termijn aanmelding winkelverkiezing BioVak

De organisatie van de Inspiratieprijs Bio-Winkel 2012 heeft inmiddels aanmeldingen van meerdere winkels ontvangen. Op de valreep nog een winkel aanmelden? Dit kan nog tot 1 november via het inschrijvingsformulier op www.biovak.nl, of door een mail te sturen naar verkiezingwinkel@josvanduinen.nl.
 
De organisatie van BioVak, en de dit jaar opgerichte Bio-Winkeliersvereniging hebben de handen ineengeslagen en de verkiezing van de meest inspirerende bio-winkel van Nederland uitgeschreven. BioVak stelt voor de winnaar een geldbedrag van € 2.500 beschikbaar.

Alle winkels, groot of klein, onafhankelijk of lid van een ketenorganisatie, kunnen meedoen aan de verkiezing. Een onafhankelijke jury uit de biologische sector kiest op basis van de aanbevelingen een aantal genomineerden uit. Deze genomineerden worden door hen bezocht. Daarna weegt de jury haar bevindingen en kiest zij een uiteindelijke winnaar.

De uitreiking van de Inspiratieprijs Bio-Winkel 2012 vindt plaats op de BioVak in Zwolle, op woensdag 23 januari 2013. Behalve de verkoop van (vrijwel) uitsluitend biologische producten, zijn er geen voorwaarden om mee te kunnen doen aan de verkiezing.
 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.