Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Wat ziet u graag als onderwerp voor het Bionext College?

Bionext verzorgt workshops en seminars voor de hele biologische sector en voor ondernemers die graag meer willen weten over biologisch. De eerste bijeenkomsten zijn succesvol verlopen. Voor 2013 worden de nieuwe bijeenkomsten nu gepland. Bionext College hoort graag van u welk thema u graag op de agenda van het Bionext College thuishoort. Ter inspiratie een terugblik op de bijeenkomsten tot nu toe. Het equivalentieakkoord (handelsakkoord) dat is gesloten tussen de Verenigde Staten en de Europese Unie was het thema van de eerste bijeenkomst, de exportkansen naar Frankrijk de tweede en onlangs vond druk bezochte bijeenkomst plaats over kwaliteit van de voedselproductie, die in samenwerking met VBP en het Anti Fraude Initiative werd georganiseerd. Alle bijeenkomsten van het Bionext College worden kostendekkend georganiseerd, leden van bij Bionext aangesloten organisaties (Biohuis, VBP, BWV) krijgen korting.

Heeft u vragen of suggesties voor 2013? Laat het weten via college@bionext.nl of neem contact op met Miriam van Bree, 030 2339970.

Publicatiedatum: