Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Meer dan 1 miljoen Australiërs koopt regelmatig bio-producten

Nieuw onderzoek toont aan dat de kwaliteit van Australische biologische producten erg gewaardeerd wordt. Men beschouwd de kwaliteit als bijna twee keer zo goed als internationale biologische producten. Dit blijkt uit een recent onderzoek in opdracht van Biological Farmers of Australia (BFA), mede-gefinancierd door Horticulture Australia Ltd (HAL).

Uit het Australian Organic Market Report 2012, dat 26 oktober vrijgegeven wordt, blijkt dat meer dan één miljoen Australiërs regelmatig biologische producten koopt. En 65 procent van de volwassen Australiërs beweren dat ze in de afgelopen 12 maanden een biologisch product hebben gekocht.

Dit rapport wordt om de twee jaar gepubliceerd en dient als benchmark voor de biologische sector. Andrew Monk van BFA zegt dat de groei van biologisch aantoont dat de belangstelling van consumenten in duurzaam geproduceerd voedsel en producten toeneemt.

Bron: Stock & Land

Publicatiedatum: