Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Oprichting Biowinkelvereniging is een feit

Op 20 september jongstleden is de Biowinkelvereniging officieel opgericht. De vereniging heeft onder andere tot doel om het zelfstandig ondernemerschap in de biologische winkelbranche te stimuleren en het verhogen van de kwaliteit en toegevoegde waarde van de biologische winkelbranche en biologische producten.

Voordat de vereniging officieel was opgericht, hadden ruim 80 winkels zich al aangesloten.

Biologische winkels kunnen zich bij de Biowinkelvereniging aansluiten. Meer informatie vindt u op www.biowinkelvereniging.nl. Wilt u zich direct inschrijven? Vraagt u dan een inschrijfformulier op via paulien@stichtingpbs.nl.

De vereniging heeft in samenwerking met ICEM de verkiezing van de meest inspirerende bio-winkel van Nederland uitgeschreven. De winnaar van deze verkiezing is een geldbedrag van 2.500 euro in het vooruitzicht gezet. De uitreiking zal plaats vinden op 23 januari tijdens de BioVak in Zwolle. U kunt uzelf of een (andere) winkel aanmelden via het formulier dat u vindt op www.biovak.nl.
Publicatiedatum: