Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Laatste Wijkse Streekmarkt

Vrijdag 19 oktober is al weer de laatste de Wijkse Streekmarkt van 2012. Ook dan weer van 14:00-20:00 uur op de Markt, vóór de Grote Kerk, te Wijk bij Duurstede. Vele trouwe bezoekers uit Cothen, Langbroek, Wijk bij Duurstede en uit de regio, weten de streekmarkt op de derde vrijdag van de maand te vinden.

De kwaliteit van streekproducten wordt dan ook alom gewaardeerd. Een bezoek aan de streekmarkt is bovendien prima te combineren met een bezoek aan de winkels in de historische binnenstad van Wijk bij Duurstede. Niemand hoeft zich te haasten want de streekmarkt valt samen met de vrijdagse koopavond van de winkeliers. Alle tijd dus voor een drankje of een hapje eten bij één van de restaurants.
En loop gerust even binnen bij de VVV voor informatie over de vele activiteiten in de gemeente Wijk bij Duurstede en in de Krommerijnstreek.

Deze laatste streekmarkt van 2012 is extra gezellig door de feeërieke verlichting van de kramen. Het gebruikelijke uitgebreide aanbod van streekproducten is weer aanwezig. En u weet het: streekproducten smaken net even anders, net even lekkerder.

Leuk ook dat het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug, mede door de Wijkse Streekmarkt, de streekproducten in het Kromme Rijngebied heeft ontdekt en deze promoot in hun najaar activiteit 'Natuurlijk! Doen' (zie www.np-utrechtseheuvelrug.nl), met onder andere speciale arrangementen.

En u bent komende maanden van harte welkom op de bouwplaats van De Krommerijnder aan de Molenvliet 16 die elke werkdag 's morgens te bezoeken is (óók een project van de Stichting Wijkse Projekten; zie www.krommerijnder.nl).

Voor meer informatie over de Wijkse Streekmarkt kunt u bellen met: Jan Kemink, telefoon 0343 576408 of Ellen Vunderink, telefoon 06 55172648, of mailen naar [email protected].
Publicatiedatum: