Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Zoontjes hebben allergieën

Renate Verbaan doet veel inkopen bij de natuurvoedingswinkel

Het leven lijkt Renate Verbaan, onder andere tv-host bij NET5, toe te lachen. Maar ook Renate heeft zo haar problemen. Haar beide zoons zijn allergisch voor verschillende voedingsstoffen. Dat betekent dat ze allerlei klachten krijgen als ze de verkeerde voeding eten. Daardoor zijn feestjes, traktaties en speelpartijtjes bij vriendjes altijd een uitdaging. In ZonderMeer magazine vertelt Renate openhartig...

Renates beide zoons, Julian en Benjamin, hebben voedseluitdagingen: allebei hebben ze een koemelkallergie en zijn ze gevoelig voor tarwe. Renate vertelt in ZonderMeer magazine dat haar oudste een maand na zijn geboorte last kreeg van eczeem in zijn gezichtje en dat werd steeds erger. Renate: “Hij had ontzettende dunne ontlasting die enorm stonk en rode vlekken op zijn lijfje”. Toen bekend werd dat het probleem in de voeding zat, werd eindelijk duidelijk waar alle klachten vandaan kwamen. Een opluchting en tegelijkertijd een uitdaging om het juiste eetpatroon te vinden. Ondanks de nodige ongemakken vindt Renate haar weg. Renate: "Alle babyhapjes maakte ik zelf, zodat ik wist wat erin zat. Als je het even wat tijd geeft, went het na verloop van tijd. Nu zijn we er zo aan gewend dat het eigenlijk geen issue meer is. Ik bak wel altijd zelf brood van speltmeel en ik koop een hoop bij de natuurvoedingswinkel."

Bron: Bruno.nl

Publicatiedatum: