Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
26 en 27 november 2012

Internationale conferentie over verwerking van biologisch voedsel

Voor de tweede keer vindt een internationale conferentie plaats over de verwerking van biologisch voedsel. De conferentie wordt gehouden in Frankfurt.

De conferentie is bedoeld voor deskundigen, artsen en producenten, certificeerders, wetenschappers, biologische bedrijven, andere belanghebbenden en vertegenwoordigers van nationale en EU-instellingen.

Op het programma staan onder andere drie workshops, met als thema:
Sustainability: The ecological and social performance of organic food processing and trade.

Quality: Careful processing and quality of processed organic foods.
Integrity: Credibility of organic sector - certification, control requirements, traceability, imports.

De organisatie is in handen van IFOAM EU Group, in samenwerking met Aoel en Fibl Duitsland. De Vereniging voor Biologische Producenten en Handel (VBP) en de SGOP zijn actief betrokken.

Voor meer informatie: www.organicfoodprocessing.eu

Publicatiedatum: