26 en 27 november 2012

Internationale conferentie over verwerking van biologisch voedsel

Voor de tweede keer vindt een internationale conferentie plaats over de verwerking van biologisch voedsel. De conferentie wordt gehouden in Frankfurt.

De conferentie is bedoeld voor deskundigen, artsen en producenten, certificeerders, wetenschappers, biologische bedrijven, andere belanghebbenden en vertegenwoordigers van nationale en EU-instellingen.

Op het programma staan onder andere drie workshops, met als thema:
Sustainability: The ecological and social performance of organic food processing and trade.

Quality: Careful processing and quality of processed organic foods.
Integrity: Credibility of organic sector - certification, control requirements, traceability, imports.

De organisatie is in handen van IFOAM EU Group, in samenwerking met Aoel en Fibl Duitsland. De Vereniging voor Biologische Producenten en Handel (VBP) en de SGOP zijn actief betrokken.

Voor meer informatie: www.organicfoodprocessing.eu


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven