Je krijgt deze pop-up te zien omdat dit de eerste keer is dat je onze site bezoekt. Krijg je deze melding altijd te zien dan heb je je cookies uitstaan en zullen die blijven verschijnen.
Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!
Je ziet deze popup omdat dit de eerste keer is dat u de site betreed. Als u dit bericht blijft krijgen zet dan alstublieft uw cookies aan
Ook aantal biologische soorten
Vernieuwde broodafdeling bij PLUS
Begin oktober heeft PLUS haar geheel vernieuwde broodafdeling geïntroduceerd. Het assortiment, de recepturen en de presentatie hebben een kwaliteitsslag gemaakt. Ook heeft het personeel een extra opleiding gekregen.
Overzichtelijker assortiment
Het totale assortiment wordt smaller, waardoor de klant meer overzicht krijgt. Het paradepaardje van het vernieuwde assortiment zijn de Korenlanders vloer- en busbroden. Daarnaast biedt PLUS uiteenlopende regionale broodsoorten. Het PLUS brood is er ook in een aantal biologische soorten.
Kwaliteitsverbetering
Voor het nieuwe brood wordt gebruik gemaakt van een nog betere kwaliteit grondstoffen. Daarnaast wordt het volledige broodassortiment gebakken volgens een eigen, meer kwalitatieve receptuur. Hierdoor heeft het een betere smaak en geur, en is ook de houdbaarheid verbeterd.
Winkelvloer
Ook de presentatie van de gehele broodafdeling is aangepast. Zo worden de Korenlanders ongesneden en onverpakt gepresenteerd. Dit draagt bij aan een ambachtelijke uitstraling en een betere kwaliteitsbeleving. Daarnaast zijn de verpakkingen verbeterd: deze zijn voorzien van een uniek brood informatiesysteem, waarmee de klant wordt geïnformeerd over bijvoorbeeld het vezelgehalte, allergenen en de aanwezigheid van zaden of pitten. Tenslotte zijn alle broodmedewerkers bijgeschoold op het gebied van productkennis, presentatie en klantgericht verkopen.