Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Ook aantal biologische soorten

Vernieuwde broodafdeling bij PLUS

Begin oktober heeft PLUS haar geheel vernieuwde broodafdeling geïntroduceerd. Het assortiment, de recepturen en de presentatie hebben een kwaliteitsslag gemaakt. Ook heeft het personeel een extra opleiding gekregen.

Overzichtelijker assortiment

Het totale assortiment wordt smaller, waardoor de klant meer overzicht krijgt. Het paradepaardje van het vernieuwde assortiment zijn de Korenlanders vloer- en busbroden. Daarnaast biedt PLUS uiteenlopende regionale broodsoorten. Het PLUS brood is er ook in een aantal biologische soorten.


Kwaliteitsverbetering

Voor het nieuwe brood wordt gebruik gemaakt van een nog betere kwaliteit grondstoffen. Daarnaast wordt het volledige broodassortiment gebakken volgens een eigen, meer kwalitatieve receptuur. Hierdoor heeft het een betere smaak en geur, en is ook de houdbaarheid verbeterd.

Winkelvloer

Ook de presentatie van de gehele broodafdeling is aangepast. Zo worden de Korenlanders ongesneden en onverpakt gepresenteerd. Dit draagt bij aan een ambachtelijke uitstraling en een betere kwaliteitsbeleving. Daarnaast zijn de verpakkingen verbeterd: deze zijn voorzien van een uniek brood informatiesysteem, waarmee de klant wordt geïnformeerd over bijvoorbeeld het vezelgehalte, allergenen en de aanwezigheid van zaden of pitten. Tenslotte zijn alle broodmedewerkers bijgeschoold op het gebied van productkennis, presentatie en klantgericht verkopen.
Publicatiedatum: