Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De Natuurwinkel in Castricum gerestyled

De Natuurwinkel in Castricum is gerestyled. De kaas-, brood- en delicatessenafdeling is verbouwd, er is geschilderd en het logo en de huisstyling heeft een nieuw gezicht gekregen. Meer ruimte voor het uitgebreide assortiment dat de Natuurwinkel biedt.

Eigenaar Klaas van der Vliet legt uit: "De kwaliteit die we verkopen, willen we ook uitstralen. De aandacht moet gericht zijn op lekker, het culinaire komt meer naar voren. We gaan meer richting delicatessen zonder dat er aan de prijs getornd wordt."

Naast het biologische brood vindt de klant een lekker en bijzonder stukje kaas waar je in de supermarkt tevergeefs naar op zoek gaat. Zo'n honderd soorten wijn, een dito aantal theesoorten, kruiden en specerijen. Van der Vliet: "Onze afdeling glutenvrije producten is twee keer zo groot geworden. Er wordt immers steeds meer verwezen door artsen en diƫtisten. Alles bij elkaar opgeteld hebben we ruim drieduizend producten in de winkel."

Van der Vliet, al 18 jaar eigenaar, heeft er bewust voor gekozen om de winkel niet te verkopen en te verhuizen naar een andere locatie. "De Torenstraat is een fijne winkelstraat met prima parkeergelegenheid. Dit jasje past mij prima."

De drogisterij afdeling is gebleven en aan het roer staat een gediplomeerd medewerkster die alle drogisterij artikelen mag verkopen. Van tincturen, voedingssupplementen tot cosmetica. De ene dag bestellen, de volgende dag in huis, 24-uurs service dus. "Alles wat in Nederland te koop is, hebben we, zelfs luiers en papieren zakdoekjes. Uiteraard zijn het geen chemische synthetische producten, alles op natuurlijke basis" aldus van der Vliet.

De Natuurwinkel aan de Torenstraat 34 is open op maandag van 10:00 tot 18:00 uur, dinsdag tot en met vrijdag van 8:30 tot 18:00 uur en zaterdag van 8:30 tot 17:00 uur.

Bron: Dichtbij.nl - Castricum
Publicatiedatum: