Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Amazon start eco-webshop Vine.com

Vine.com is de nieuwe eco-webshop van de Amerikaanse webwinkelketen Amazon. Vine is onderdeel van Quidsi, het bedrijf dat Amazon in 2010 gekocht heeft. Op Vine zal van alles te koop zijn, van schoonmaakmiddelen tot baby-accessoires en van kleding tot verzorgingsproducten, zolang het maar 'groene' producten zijn.

De producten moeten dus energie-efficiƫnt zijn, biologisch, geproduceerd zijn zonder gebruik van chemische stoffen, herbruikbaar zijn of gemaakt zijn van duurzame materialen.Er zijn bijvoorbeeld snijplanken van bamboe verkrijgbaar en beddengoed dat gemaakt is van biologisch katoen.

"We willen met deze site niet per se de planeet redden, maar we willen wel producten aanbieden die nuttig zijn in dat opzicht", zegt Josh Dorfman van Vine.com.

Natuurlijk is niet genoeg, zegt Dorfman. Vine vraagt leveranciers om te controlen of zij voldoen aan de normen die Vine.com aan producten stelt.

Bron: NYTimes 
Publicatiedatum: