Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Grootste eco-warenhuis van Noord-Amerika geopend in Ottawa

terra20, de grootste 'groene retailer' van Noord-Amerika, heeft op 15 september een groot 'groen' warenhuis in Ottawa geopend. Het is het grootste groene warenhuis in Noord-Amerika en is gevestigd bij het Pinecrest Shopping Centre. De winkel biedt meer dan 12.000 eco-vriendelijke producten, variërend van biologisch katoen tot cosmetica, speelgoed en huishoudelijke artikelen."Aan alles dat in de winkel ligt moet een groen verhaal zitten", zegt Pamela Tourigny van terra20. Het idee voor een warenhuis met dit brede scala aan groene producten is ontstaan tijdens een gesprek tussen directeur Steve Kaminsky en Bill Stewart. Kawinsky vroeg zich af waarom het zo moeilijk was om milieuvriendelijke producten voor in huis te vinden en gaf aan dat het mooi zou zijn als men voor al deze producten in één eco-warenhuis terecht kan.

De twee inwoners van Ottawa besloten een warenhuis op te gaan zetten die het gemakkelijker zou maken voor consumenten om gecertificeerde, duurzame en eco-vriendelijke producten te vinden.

Voor meer informatie: www.terra20.com

Bron: The Epoch Times
Publicatiedatum: