Shoti Maa Tea introduceert vijf unieke nieuwe smaken gebaseerd op de vijf elementen

Shoti Maa Tea introduceert vijf unieke nieuwe smaken gebaseerd op de vijf elementen. Waarom de vijf elementen? De vijf elementen en de drie Doshas (constitutietypen) Vata, Pitta en Kapha vormen de bouwstenen waaruit de Ayurvedische leer is opgebouwd. Volgens deze leer zijn alle, levende en niet-levende, voorwerpen in het universum opgebouwd uit vijf elementen: ether (ruimte), lucht, vuur, water en aarde. Ze zijn bekend in alle culturen, overal ter wereld en kunnen als zodanig als universele principes gezien worden.We kennen allemaal de uitspraak 'je in je element voelen'. Deze oude spreuk toont hoe we individueel door elementen beïnvloed worden. Voor een juist functioneren van een individu zijn namelijk de juiste verhoudingen van de vijf elementen noodzakelijk. Een verstoring kan optreden door leefgewoonten, (onderdrukte) emoties, voeding of door natuurlijke invloeden zoals seizoen, tijd van de dag en leeftijd. Voeding is één van de hoofdpijlers in de ayurvedische aanpak om de individuele balans en het persoonlijk evenwicht te herstellen. De vijf nieuwe theesmaken Ether (Joyful Silence), Air (Life on Wings), Fire (Purity Flame), Water (Emotional Detox) en Earth (Touch the Ground) ondersteunen bij het dagelijks in balans houden van de vijf elementen ten behoeve van een harmonieus leven.

Shoti Maa, the comfort of tea

Shoti Maa is een traditioneel en ambachtelijk Ayurvedisch samengestelde kruidenthee op basis van de fijnste kwaliteit ingrediënten, kruiden en specerijen 'to comfort your senses'. Shoti Maa Thee is biologisch gecertificeerd en bestaat uit een range van 12 soorten. In 2011 waren Shoti Maa en Hari Tea (het andere ayurvedische theemerk van Hari's Treasure) de snelst groeiende merken op de Duitse markt (250% groei, bioVista 2011)! Ook op de Nederlandse markt laat Shoti Maa reeds zeer positieve resultaten zien en bewijst de range echt iets toe te voegen aan de theecategorie.

Beschikbaarheid

Vanaf week 39 zijn deze 5 nieuwe smaken van Shoti Maa leverbaar. Klik hier voor de digitale leaflet van de nieuwe smaken en een brochure van Shoti Maa. Voor meer informatie en samples kunt contact opnemen met Rob van Dijck: info@de-eng.nl, 0343 441040.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven