Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

EkoPlaza genomineerd voor Winkelaward in Assen

EkoPlaza Assen dingt mee naar de plaatselijke Winkelaward. Het Gezinsblad brengt twee weken lang ervaringen van klanten in kaart. Door te stemmen maakt men kans op een iPad.


Hoe kun je meedoen?

Je kunt van 5 tot en met 19 september je stem uitbrengen via een bon in de krant, stembiljetten bij de deelnemende winkels of via de Facebookpagina van het Gezinsblad.

Stemmen kan op diverse manieren:
  • Door het stembiljet uit de krant te knippen, in te vullen en in te leveren bij het kantoor van Gezinsblad en Dagblad van het Noorden, Brink 29-29a in Assen of bij Bioscoop De Nieuwe Kolk, Weierstraat 1 in Assen.
  • Door een stembiljet in te vullen bij één van de gekandideerde winkels
  • Door te stemmen via de Facebookpagina van het Gezinsblad. Je kunt rechtstreeks naar het 'Facebook stembiljet' van jouw favoriete winkel klikken via de lijst met kandidaten in dit artikel. Je kunt stemmen na het klikken op de link stemmen als je ingelogd bent in Facebook. Als je geen Facebookaccount hebt kun je er een aanmaken. Als je dat niet wilt kun je via de stembiljetten uit de krant of bij de winkel ook meedoen.

Bron: Het Gezinsblad
Publicatiedatum: