Woensdag 19 september bij het Europees Parlementsgebouw

Good Food-brunch in Brussel

Maar dan wel met Good Food. Tientallen internationale organisaties, lokale groepen en initiatieven nemen op 19 september deel aan de Good Food March. Vanuit heel Europa komen die dag boeren en burgers naar Brussel om het Europees Parlement tot groener Europees landbouwbeleid op te roepen.

Wat gaat er gebeuren?

Op woensdag 19 september wordt een brunch georganiseerd in Brussel bij het Europees Parlementsgebouw. Initiatiefnemers zijn Milieudefensie, platform ABC, het BioHuis en anderen.

Vanuit Nederland rijdt een bus naar Brussel met vertegenwoordigers van maatschappelijke organisaties, biologische boeren en tuinders, beleidsmakers en andere geïnteresseerden.

De bus vertrekt om 6:45 uur uit Amsterdam en rijdt via Breda (vertrek om 8:30 uur) naar Brussel. De brunch begint om 11:00 uur.

Wie zich wil aansluiten bij de brunch kan voor meer informatie terecht bij: Kees van Zelderen, voorzitter BioHuis, telefoon 06 33954124.

Aanmelden voor de busreis: stuur een mail naar team.voedsel@milieudefensie.nl onder vermelding van Good Food March of bel met 020 5507300 (Maarten Ros).

Bron: Bionext

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven