Kosten bio-landbouwcursus in Australië worden grotendeels gedekt

Australische producenten die willen leren over biologische landbouw kunnen dat nu al doen voor slechts een fractie van de kosten. 'Biological Farmers of Australia' en de Australische regering hebben de financiering van de kosten van een biologische landbouwcursus voor 55 studenten verzekerd met het 'National Workforce Development Fund. Hierdoor wordt het volgens IFOAM voor meer geïnteresseerden haalbaar om de cursus te doen.

Het 'Diploma in Agriculture (Organic Production' is beschikbaar voor iedereen die zijn of haar geld met bio-landbouw wil gaan verdienen. Het gaat om een 18 maanden durend programma dat erop gericht is om plannen te ontwikkelen in de richting van de biologische werkwijze. Tot nu toe hebben tweehonderd studenten de cursus succesvol afgerond. De cursus wordt aangeboden door het 'TAFE NSW Riverina Institute'. De deelnemers worden gekoppeld aan een mentor in hun regio om hen te helpen. Meer informatie over de cursus is beschikbaar via e-mail of op de TAFE NSW-website.

Bron: Organic-Market.Info


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.