Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

SmaakExplosies: 14-16 september

Op 14, 15 en 16 september 2012 vindt alweer de vierde editie plaats van SmaakExplosies: het creatiefste smaakfestival van Nederland. SmaakExplosies is een uniek, creatief, culinair smaakfestival vol belevenissen en eet-sensaties. Je gaat op ontdekkingsreis langs geuren en smaken, doet mee, laat je bedienen, speelt en chillt.

SmaakExplosies is proeven voor iedereen, van jong tot oud. Lekker, spannend eten, prikkelend, gezond, eten met humor en eetbare kunst. Je kunt het zo gek niet verzinnen of het is te vinden. Genoeg gegeten? Geniet dan van muziek, workshops, straattheater, kunst en creativiteit. Of neem een kijkje in de keuken van diverse musea in het Oneindig Noord-Holland Paviljoen, luister naar smaakverhalen, speel en ga op ontdekkingsreis over (het opengestelde deel van) het mooie Hembrugterrein. Nieuwsgierig? Bekijk het uitgebreide programmaschema, met ook de nodige biologische accenten. Zo zijn er biologische suikerspinnen, Gulpener biologisch bier en er is een Rootz boom (pluk je eigen flesje uit de boom...). Ook Lovechock is present.

Openingstijden

Dit jaar vindt het festival plaats op 14, 15 en 16 september. Op 14 september openen we met een knal om 16:00 uur, entree gratis, tot 20:00 uur. Kom gezellig voorproeven! Op 15 en 16 september is het hele programma tussen 11:00-20:00 uur te bezoeken tegen een zachte toegangsprijs.

Adres: Hembrugterrein - Hemkade 18, Zaandam.

Voor meer informatie: www.smaakexplosies.nl
Publicatiedatum: