Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Winkelcentrum De Ellekoot viert 30-jarig bestaan

Dinsdag voortaan 'de biologische dag' bij De Echte Groenteman van de Hoef

Verlotingen en elke dag leuke activiteiten met scherpe aanbiedingen en een grote braderie op vrijdag. De ondernemers van Winkelcentrum De Ellekoot vieren hun 30-jarig bestaan in de jubileumweek van dinsdag 4 september tot en met zaterdag 8 september.

Biologische dag

Eén van de langstzittende ondernemers is Gijs van de Hoef, de groenten en fruitspecialist (De Echte Groenteman van de Hoef). "Onze klanten kunnen hier op honderd meter lopen al hun boodschappen halen en hebben keuze uit verschillende winkels. Dit is uniek en de kracht van De Ellekoot! Zelf had ik mijn winkel eerst op de Jan Steenlaan, maar wilde als 23-jarige investeren in deze toen nieuwe wijk. De Schepenbuurt was juist gebouwd en de Vinkenwijk hier achter was nog weiland. Het is leuk om te zien dat kinderen van klanten van de beginperiode nu met hun eigen kinderen boodschappen doen op De Ellekoot", aldus Gijs van de Hoef. Hij begint op de braderie vrijdag 7 september met de kickoff van biologisch groenten en fruit voor marktprijzen en zal dit vervolgens iedere dinsdag als 'de biologische dag' voortzetten.

Loten

In de jubileumweek ontvangen klanten bij iedere aankoop een lot. De prijzen bestaan uit boodschappen tot prachtige elektronicaprijzen. Naast drie snackbonnen van 10 euro zijn bij de verloting een biologisch groenten en fruitpakket, 1 jaar lang gratis bloemen tot 1 minuut gratis winkelen bij de Albert Heijn te winnen. Maar je maakt tevens kans op een polaroid zonnebril, een Prummel cadeaubon van 75 euro, een Blokker Blue Ray speler en zelfs verschillende iPad2's. De trekking is om vier uur op zaterdag 8 september waarmee de winkeliers deze spetterende feestweek afsluiten.

Na de komende feestweek maakt de Ellekoot zich op voor het 125 jarig jubileum van Albert Heijn. Deze is van 17 tot en met 22 september en ook dat zal de vestiging op Winkelcentrum De Ellekoot groots vieren.

Klik hier
om naar de website van De Echte Groenteman van de Hoef te gaan.

Bron: Veenendaalsekrant
Publicatiedatum: