Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Vers komt veel beter tot zijn recht"

Nieuwe indeling voor Estafette Delft

Tholen - Bij Estafette Delft heeft de afgelopen week een kleine verbouwing plaatsgevonden. Er is geen breekwerk en geen schilder aan te pas gekomen, maar vooral het verplaatsen van wat stellingen heeft de nodige veranderingen teweeg gebracht. Ingrid Feltman vertelt wat meer over de nieuwe situatie.



"We hadden een winkel met twee ingangen, daarvan is er nu één dichtgemaakt. Verder is de indeling drastisch veranderd, waardoor we het assortiment nog verder hebben kunnen uitbreiden. Er is in totaal vijf meter aan hoge stelling bijgekomen. Aan het assortiment is in ieder geval niet te merken dat het om een relatief kleine winkel gaat."



De winkel in het winkelcentrum in Delft is nu drie jaar open, daardoor weet men inmiddels precies waar de behoeften van de consumenten liggen. "Met deze rigoureuze omzetting hebben we het assortiment aan deze behoefte kunnen aanpassen. De sappen staan er nu bijvoorbeeld veel mooier bij, deze stonden voorheen in een dode hoek. De sappen verdienden veel meer aandacht en het aanbod is onlangs weer uitgebreid met vier heerlijke mixsappen: druivensap rosé, bloedsinaasappelen cocktailsap, ananas-kokossap en mango-maracuja."



Een andere opvallende verandering is dat de AGF-afdeling weer naar voren is gehaald. "De grootste verandering is dat het vers nu veel beter tot zijn recht komt. Wanneer je nu de winkel binnenstapt zie je in eerste instantie alleen maar vers brood, kaas en AGF. Daarachter komen alle producten die daarbij horen."




Voor meer informatie:

Estafette Delft
Papsouwselaan 476
2624 EP Delft
015 2611030
delft@estafette.org
www.estafettewinkel.nl