Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Combi online en offline winkel versterkt elkaar echt"

Bioo.nl: nieuwe biologische online formule

Tholen - Vanaf 1 juli is de formule Bioo.nl gestart. Dit is een online winkel met een biologisch assortiment dat zo'n 3500 producten op voorraad heeft. "We werken samen met Solidare Natuurvoeding in Tilburg. Zij hebben een natuurvoedingswinkel en een opslag, daar halen wij onze voorraad uit", zo licht Jochem van der Padt toe. Voorlopig is Bioo.nl gefocust op Brabant, maar de ondernemers hebben de ambitie om de formule verder uit breiden.
 
De twee ondernemers achter Bioo.nl (Joep Blox en Jochem van der Padt) vroegen zich af waarom er geen biologische 'Albert.nl' was. "We hebben uitgebreid onderzoek gedaan en heel veel webshops bekeken, maar kwamen erachter dat er nog niks vergelijkbaars is. Veel webshops hebben een minder uitgebreid assortiment dan dat wij bieden, en doen veel in droogwaren. Wij doen ook in vers en diepvries. Bij Bioo.nl kan men in 1 keer voor alle boodschappen terecht."Jochem kende onderneemster Els Pijpers al en is met haar in overleg gegaan om een samenwerking te starten. Een vruchtbaar overleg, naar nu blijkt. "En iedere volgende stap wordt ook weer in overleg genomen, we zoeken steeds samen naar mogelijkheden." De ondernemers zijn helemaal overtuigd van het concept. "We geloven heel erg in de combinatie van een online en offline winkel, omdat dit elkaar echt versterkt."

Hij benadrukt dan ook dat Bioo.nl lokale ondernemers niet in de weg willen zitten. "Er is genoeg ruimte op de markt voor iedereen. Wij willen dat de mensen waarbij wij boodschappen bezorgen ook naar Solidare gaan en andersom. Het gaat er juist om dat we klanten een keuze bieden, ze kunnen wanneer hen dit uitkomt zelf boodschappen doen en anders ervoor kiezen om het online te bestellen en te laten bezorgen."Bioo.nl werkt aan de hand van een pick order systeem. "De order komt bij ons op kantoor binnen, wordt naar de winkel gestuurd en afhankelijk van de grootte van de order worden de producten in de opslag en in de winkel verzameld. De personeelsleden van Solidare vinden het erg leuk om mee te werken aan de webshop." Solidare maakt dus de pakketten klaar en Joep en Jockem bezorgen deze zelf bij de klant.

Op 8 september is de officiƫle opening van Bioo.nl, in de winkel van Solidare Natuurvoeding aan de Molenbochtstraat 66 in Tilburg.

Voor meer informatie:

Jochem van der Padt
Bioo.nl
Kard. van Rossumstraat 72
5014 LK Tilburg
06 22373117
info(@)bioo.nl
www.bioo.nl