Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Diverse bloemenactiviteiten

Pluktuin Kwekerij Bloemrijk viert 5-jarig bestaan

Pluktuin Kwekerij Bloemrijk in Wageningen viert de komende tijd haar 5-jarig jubileum met vijf bloemenactiviteiten. Pluktuin Kwekerij Bloemrijk is gestart in 2007 en teelt een breed assortiment van honderden soorten biologische bloemen. In Pluktuin Kwekerij Bloemrijk kunt u zelf bloemen plukken. Er worden meer dan 500 soorten biologische bloemen gekweekt. Het brede assortiment omvat vele bijzondere bloemen. Zo kunt u in alle geuren en kleuren uw eigen boeket samenstellen. Ook voor kinderen is dit een rijke ervaring.



Om het 5-jarig jubileum te vieren worden de volgende bloemenactiviteiten georganiseerd. (Voor meer informatie en reserveringen: www.kwekerijbloemrijk.nl, info@kwekerijbloemrijk.nl).

Dahlia Dagen - 15 en 18 augustus
Dahlia Dagen Volop in de Dahlia's

Bloem&Thee - 25 augustus
14:00 uur. Zelf op pad & plukken; Proeven, vergelijken & genieten! onder begeleiding van Debbie Strijtveen. 24,50 per persoon.

Bloem&Lunch - 8 september
11:00-14:00 uur. Met bloemen om op te eten: zoet, fris en met pit; Verzamelen; zelf aan de slag in de veldkeuken en aan tafel... onder begeleiding van Debbie Strijtveen. 32,50 per persoon.

Bloem&schikken - 15 en 22 september

14:00 uur. U krijgt een rondgang over de kwekerij met wetenswaardigheden en tips voor het schikken van bloemen. Daarna gaat u onder begeleiding aan de slag, zodat u kennis maakt met een aantal 'kneepjes' van het vak. Het arrangement is inclusief bloemen, koffie, thee en iets lekkers. 24,50 per persoon.



Voor meer informatie en reserveringen: www.kwekerijbloemrijk.nl, info@kwekerijbloemrijk.nl

Bezoekadres: Geertjesweg ongenummerd tussen 49 en 51, 6704 PC Wageningen
Publicatiedatum: