Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Diverse bloemenactiviteiten

Pluktuin Kwekerij Bloemrijk viert 5-jarig bestaan

Pluktuin Kwekerij Bloemrijk in Wageningen viert de komende tijd haar 5-jarig jubileum met vijf bloemenactiviteiten. Pluktuin Kwekerij Bloemrijk is gestart in 2007 en teelt een breed assortiment van honderden soorten biologische bloemen. In Pluktuin Kwekerij Bloemrijk kunt u zelf bloemen plukken. Er worden meer dan 500 soorten biologische bloemen gekweekt. Het brede assortiment omvat vele bijzondere bloemen. Zo kunt u in alle geuren en kleuren uw eigen boeket samenstellen. Ook voor kinderen is dit een rijke ervaring.Om het 5-jarig jubileum te vieren worden de volgende bloemenactiviteiten georganiseerd. (Voor meer informatie en reserveringen: www.kwekerijbloemrijk.nl, [email protected]).

Dahlia Dagen - 15 en 18 augustus
Dahlia Dagen Volop in de Dahlia's

Bloem&Thee - 25 augustus
14:00 uur. Zelf op pad & plukken; Proeven, vergelijken & genieten! onder begeleiding van Debbie Strijtveen. 24,50 per persoon.

Bloem&Lunch - 8 september
11:00-14:00 uur. Met bloemen om op te eten: zoet, fris en met pit; Verzamelen; zelf aan de slag in de veldkeuken en aan tafel... onder begeleiding van Debbie Strijtveen. 32,50 per persoon.

Bloem&schikken - 15 en 22 september

14:00 uur. U krijgt een rondgang over de kwekerij met wetenswaardigheden en tips voor het schikken van bloemen. Daarna gaat u onder begeleiding aan de slag, zodat u kennis maakt met een aantal 'kneepjes' van het vak. Het arrangement is inclusief bloemen, koffie, thee en iets lekkers. 24,50 per persoon.Voor meer informatie en reserveringen: www.kwekerijbloemrijk.nl, [email protected]

Bezoekadres: Geertjesweg ongenummerd tussen 49 en 51, 6704 PC Wageningen
Publicatiedatum: