Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Oplage van 1,9 miljoen

EDEKA brengt brochure 'Wir Lieben Bio' uit

EDEKA houdt van eten, en dan vooral van biologisch eten. Daarvan wordt de consument overtuigd in de nieuwe brochure 'Wir Lieben Bio'. Van maandag 23 juli tot 1 september ligt de brochure met een oplage van ongeveer 1,9 miljoen exemplaren in EDEKA-filialen verspreid door het hele land.

In de brochure van 32 pagina's kan de consument de diversiteit van het biologische assortiment van EDEKA ontdekken. Er gelden aantrekkelijke prijzen gedurende de actieperiode. In de brochure staan onder meer diverse recepten, informatie over gezonde voeding en de lezer kan een prijs winnen door mee te doen aan een loterij. De brochure wordt verder ondersteund op de website van EDEKA en de Facebookpagina. Ook plaats EDEKA advertenties in kranten.Genieten met een schoon geweten, daarvoor zet EDEKA zich niet alleen met zijn biologische assortiment in. In juni 2012 zijn EDEKA en WWF een strategisch partnerschap aangegaan en werd onder meer de bestaande samenwerking rondom het thema Nachhaltige Fischerei (duurzame visserij) geïntensiveerd. Het gemeenschappelijke doel is om de ecologische voetafdruk van EDEKA significant te verminderen. Om dit alles voor de consument te verduidelijken zullen in de toekomst sommige bio-producten van EDEKA ook voorzien worden van het bekende panda-logo van WWF.

De nieuwe brochure is online beschikbaar op www.edeka.de/biobroschuere

Bron: Fruchtportal
Publicatiedatum: