Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Win een kookworkshop

Actie in natuurvoedingswinkels in en rondom Amsterdam

Klanten van natuurvoedingswinkels in Amsterdam en omstreken maken kans op een kookworkshop voor twee personen voor de helft van de prijs. De actie is een initiatief van het biologische merk De Rit, één van de toonaangevende eigen merken van Wessanen Benelux, in samenwerking met de deelnemende winkeliers. Gedurende twee weken wordt in iedere actiewinkel dagelijks een prijswinnaar getrokken.


Actie

Deelname aan de actie is heel eenvoudig. Tijdens de actieweken staat op een centrale plek in de winkel een actietafel met een weckpot boordevol De Rit koekjes. Op het deelnameformulier kan het geschatte aantal koekjes worden ingevuld. Wie het juiste aantal raadt (of het dichtst in de buurt komt) krijgt een kookworkshop aangeboden voor 2 personen voor de helft van de prijs bij Keizer Culinair. Zij/hij mag samen met een introducé drie uur lang onder begeleiding de heerlijkste biologische gerechten bereiden en genieten van de beste en puurste producten uit de natuurvoedingswinkel. Kookstudio Keizer Culinair is de grootste kookschool van Nederland met vestigingen in heel Nederland.

Irresistible organic

De Rit staat al jarenlang voor 'Irresistible organic' en dat proef je terug in onder meer de delicatessen, chocolade en ook koekjes. Producten van De Rit kenmerken zich door een hoge kwaliteit pure ingrediënten en zijn verkrijgbaar bij Natuurwinkel, GooodyFooods en heel veel andere natuurvoedingswinkels.
Publicatiedatum: