Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bio Marche 2012 in het Zwitserse Zofingen: 35.000 bezoekers

De dertiende editie van de grootste Zwitserse bio-festival 'Bio Marché' heeft in juni 2012 ruim 35.000 bezoekers getrokken. Het festival werd gehouden in Zofingen, het was stralend weer en meer dan 160 exposanten toonden een breed scala aan biologische producten.

Bedrijfsleider Dorothee Stich is vooral blij met de grote hoeveelheid exposanten die al tijdens het festival aangegeven hebben ook volgend jaar van de partij te zullen zijn. "De voortekenen van een succesvol vervolg zijn er dus: meer dan 80 procent van de exposanten gaven aan ook in 2013 'zeker' of 'waarschijnlijk' van de partij te zullen zijn.

Uit een enquête is ook gebleken dat de overgrote meerderheid van de nieuwe bezoekers via vrienden en kennissen gehoord hebben over het bio-festival. De volgende Bio-Marché in Zofingen zal van 21 tot en met 23 juni 2013 in Zofingen plaatsvinden.

Bron: Bio Marché via Bio-Markt.Info
Publicatiedatum: