Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Frisse en jonge organisatie achter venieuwde EkoPlazaformule"

Natuurwinkel De Bilt vanaf vandaag EkoPlaza De Bilt

Tholen - Jan Peter Oosterloo is nu eigenaar van twee EkoPlaza's, in De Bilt en Bilthoven. Vanaf vandaag is aan de Hessenweg 127 in De Bilt het Natuurwinkelconcept officieel verruild voor het EkoPlazaconcept. Een heel bewuste stap, geeft bedrijfsleider Arnoud van den Heuvel aan. "Achter de vernieuwde EkoPlazaformule zit een frisse en jonge organisatie die echt met de tijd mee gaat. Udea is erg actief in het neerzetten van biologisch."



Jan Peter merkte vanmorgen meteen al een verschil tussen de klanten van De Bilt en Bilthoven. "De winkel stond net na de opening om 8:30 uur al vol, dat komt in Bilthoven later pas op gang. Hier komen velen boodschappen doen nadat ze de kinderen naar school hebben gebracht." Hij geeft aan dat vooral in het assortiment het nodige veranderd is. "Maar we zijn heel soepel, als klanten zeggen dat ze iets missen, zullen we daarmee aan de slag gaan."


Gebak voor de klanten, rechts een deel van de aanbiedingen

Maandag is de winkel een dag dicht geweest en zijn de meeste veranderingen doorgevoerd. "De winkel oogt ruimtelijker en er is meer kleur gebruikt. De opfrisbeurt is erg geslaagd, we wilden een mooie winkel neerzetten en aan de positieve reacties merken we dat dit gelukt is. Verder zullen de klanten gewoon dezelfde mensen in de winkel tegenkomen", vertelt Arnoud.



Klanten kunnen voor diverse openingsacties in de winkel terecht. Een kilo jong belegen kaas van het nieuwe merk Kinderdijk kost momenteel nog geen tientje, ook is Hooidammer fenegriek in de aanbieding. En er zijn diverse euroknallers, onder andere EkoPlaza thee, eierwafels, champignons en cherrytomaten.

Voor meer informatie:

Jan Peter Oosterloo en Arnoud van den Heuvel
EkoPlaza De Bilt
Hessenweg 128
3731 JG De Bilt
030 6377277
info@ekoplazadebilt.nl