Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Spaaractie voor biologisch afbreekbaar servies bij Natuurwinkel en GooodyFooods

Wessanen Benelux, de grootste leverancier van biologische voeding in de
Benelux, organiseert van maandag 25 juni tot en met zondag 26 augustus a.s. weer een aantrekkelijke spaaractie bij de Natuurwinkel en GooodyFooods. Klanten kunnen negen weken lang sparen voor 100% biologisch afbreekbaar serviesgoed. Bekers, borden, kommen, saladeschalen en bestek zijn gemaakt van natuurlijke materialen, en licht, trendy en duurzaam.

Wessanen Benelux organiseert jaarlijks spaaracties voor de klanten van Natuurwinkel en GooodyFooods. Deze zomer kan iedereen sparen voor het servies Zuperzozial, ontworpen door het Nederlandse ontwerpbureau Capventure. Het servies wordt duurzaam geproduceerd uit een mix van maïs- en bamboevezel, waardoor het 100% biologisch afbreekbaar is. De hele zomer ontvangen klanten voor iedere bestede 5 euro een stempel op een stempelkaart. Vanaf 10 stempels kunnen zij een keuze maken uit de vele kleurrijke producten.


Stijlvol design

"Dit servies is niet alleen goed voor het milieu, ook het design is bijzonder stijlvol en fris. Hiermee kunnen winkeliers op een aansprekende en tegelijk duurzame manier iets terugdoen voor hun klanten", zo zegt Petra van der Linden, Algemeen Directeur van Wessanen Benelux. "De ervaring heeft geleerd dat onze klanten graag sparen voor leuke, duurzaam geproduceerde artikelen. Dit geldt voor de producten van Zuperzozial en natuurlijk ook voor onze biologische voeding. Dus deze spaaractie is helemaal in lijn met onze bedrijfsfilosofie."

De spaaractie wordt breed gepromoot in en rondom de vestigingen van Natuurwinkel en GooodyFooods.
Publicatiedatum: