Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Midzomertuinfeest in De Tuinen van Appeltern:

Proef Bio+ op jubileum GroenRijk

Op 23 juni aanstaande viert GroenRijk feest omdat ze 20 jaar bestaat. Samen met een aantal partners viert zij dit jubileum in De Tuinen van Appeltern. Bio+ is ook uitgenodigd en verzorgt een proefkraam waar het verschil tussen biologische en gangbare producten worden geproefd. Ook heeft Bio+ haar partner Moesie de Moestuincoach uitgenodigd om kinderen alles te leren over het opzetten en onderhouden van een eigen moestuintje. Daarnaast is er een Bio+ springkussen voor de kinderen.

Gedurende de campagne Groene Voorjaar, die loopt van medio maart tot 24 juni, werkt Bio+ nauw samen met GroenRijk. Zo organiseerde Bio+ in samenwerking met GroenRijk op Tweede Paasdag 'De Boer op Toer' waarbij honderdduizenden consumenten in contact kwamen met biologische boeren bij alle 45 tuincentra van GroenRijk. Bovendien stelt GroenRijk de hoofdprijs van de campagne 'een biologische buitentuin ter waarde van
5.000 euro ter beschikking.

Leuke activiteiten voor jong en oud

Tijdens het Midzomertuinfeest in Appeltern zal Bio+ ook weer zoveel mogelijk mensen in contact brengen met biologische producten. Er is een kraam waar het verschil tussen biologische en gangbare producten kan worden geproefd. Dit deed Bio+ eerder al tijdens het Insecten- en vlinderweekend in Diergaarde Blijdorp. De bezoekers reageerden toen enthousiast op de proeverij. Zo zei één van de aanwezige kinderen: "De biologische winterpeen is eigenlijk een chillpeen omdat hij heel relaxt kan opgroeien." Voor kinderen is er op 23 juni genoeg te doen! Bio+ verzorgt een springkussen en daarnaast vertelt Moesie de Moestuincoach alles over het opzetten en onderhouden van een eigen moestuintje. Naast deze Bio+ activiteiten organiseren overige partners van GroenRijk diverse andere activiteiten zoals een trekkerrace of leuke workshops.

Het jaar 2012 is Het Jaar van de Bij. Bio+ vindt het belangrijk om aandacht te besteden aan dit zeer nuttige maar ook zeer kwetsbare insect. Daarom wordt er tijdens het feest in Appeltern ook Bio+ honing verkocht.

Bio+

Bio+ biedt met meer dan 300 lekkere biologische producten van natuurlijke komaf een oplossing voor ieder eetmoment. De producten van Bio+ zijn bij ruim 2.500 supermarkten verkrijgbaar.
Publicatiedatum: