Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Johan Batelaan: "Ik geef het stokje over een tijdje over"

Natuurwinkel Zoetermeer viert 25-jarig bestaan

Tholen - Natuurwinkel Zoetermeer heeft afgelopen zaterdag haar 25-jarig bestaan gevierd. Ter ere van de jubileumviering werd een markt gehouden. Johan Batelaan vertelt hoe hij de feestelijke dag ervaren heeft. Hij staat al vanaf het begin aan de leiding van de natuurvoedingswinkel. "Ik ga nog 1,5 tot 2 jaar door en dan geef ik het stokje over. Dat zal wel even wennen zijn."

Er stonden in totaal vijftien kramen van allerlei bio-fabrikanten. "Bezoekers konden veel producten proeven. Ik heb heel veel enthousiaste reacties gekregen, men vond het leuk dat er zoveel te proeven viel. Zo konden de klanten eens nieuwe producten uitproberen."Johan geeft aan dat ook al een dergelijke markt gehouden is toen de winkel twintig jaar bestond. "Dit was toen al een succes en dus zeker voor herhaling vatbaar." Onder andere TerraSana, Yogi Tea en Heerlijkheid Mariënwaerdt waren present op de markt. Ook kon het publiek kennismaken met de nieuwe revitaliserende drankjes van Little Miracles. Het evenement werd opgeluisterd met muziek van een Djembé-band. "Het was een mooie zonnige dag, daardoor heeft iedereen erg genoten." De markt is door veel vaste klanten bezocht. "Dat geeft echt een speciaal gevoel. Sommigen zijn zelfs al van begin af aan klant bij ons."

Ter ere van het jubileum stond voor maandag ook een personeelsuitje op de planning. "We zijn met zestien mensen bij de Biologische Kaasboerderij Noorderlicht in Noordeloos op bezoek geweest. Na een uitleg over het boerenbedrijf hebben we genoten van een lunch die verzorgd was door Groene Hart Catering."

Vervolgens zijn Johan en zijn werknemers aan de slag gegaan met het maken van twee schilderijen. "Ieder was verantwoordelijk voor een deel van het schilderij. Eén schilderij komt in de winkel te hangen en het andere schilderij krijgt een mooi plekje bij mij thuis."

Voor meer informatie:

Johan Batelaan
Natuurwinkel Zoetermeer
Pilatusdam 15
2712 BD Zoetermeer
079 3200700
degroenewinkel@hetnet.nl
www.natuurwinkel.nl