Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Grootste biologische winkel van zuid/zuidwest Friesland

Ecoshop Helder opent deuren van nieuw pand

Vrijdag 1 juni 2012 opende Ecoshop Helder feestelijk de deuren van haar nieuwe pand aan de Visserburen 32 in Lemmer. Met een winkeloppervlakte van 160 vierkante meter is dit de grootste biologische winkel van zuid/zuidwest Friesland geworden.

De groei naar een grotere winkel is volgens Marran Helder en Jeroen Baldal een vanzelfsprekende stap. "In de afgelopen drie en een half jaar hebben we een grote stijging in klanten en omzet gerealiseerd, steeds meer mensen zijn bewuster bezig met hun voeding, gezondheid en voetafdruk op de aarde. Dat merk je in de populariteit van biologische producten." Het klantenbestand van Ecoshop Helder strekt zich, naast natuurlijk Lemmer, uit van Bolsward, Sneek en Stavoren tot Heerenveen, Wolvega en Urk.Vrijdag opende de winkel met een grote groep aan vaste klanten voor de deur. De grootse aanpak aan promotie en het brede aanbod aan activiteiten, mensen konden vele verschillende biologische producten en gerechten proberen, zorgde ervoor dat wederom de records werden verbroken. Ecoshop Helder mocht in het eerste openingsweekend meer dan 500 klanten verwelkomen.Ook volgend weekend worden er nog feestelijke activiteiten georganiseerd, zoals een Provamel proeverij (vrijdag 8 juni 10:00-17:00 uur), Dr Hauschka gezichtsverzorging demonstratie (zaterdag 9 juni 11:00-15:00 uur, graag opgeven voor gezichtsanalyse via 0514 564619) en de BioBakker komt broodjes bakken met kids (zaterdag 9 juni 9:00-17:00 uur).Drieënhalf jaar geleden startte voor Marran Helder en Jeroen Baldal het avontuur door de overname van de toenmalige biologische winkel in Lemmer.

Ecoshop Helder is dé biologische specialist in zuid/zuidwest Friesland voor biologische groente & fruit, vers brood, mals graasvlees, zuivere zuivel, droogwaar, supplementen en natuurlijke verzorgingsproducten. Ecohop Helder geeft graag professioneel en persoonlijk advies en werkt aan algemene bewustwording dat natuurlijke voeding en verzorging bijdraagt aan een gezondere lichamelijke conditie, geest en wereld.Voor meer informatie: www.ecoshophelder.nl
Publicatiedatum: