Derdejaars leerlingen ontwikkelen eigen bio-product

Biologische fair op Carmel College Salland

Vrijdag 1 juni en zaterdag 2 juni bent u van harte welkom op de fair 'Smakelijk Salland'. Smakelijk Salland is een gezamenlijk project van Carmel College Salland en Landstede, waarbij de organisatie in handen is van studenten Groen van Landstede en leerlingen van het Carmel College Salland van de afdeling Groen ondersteuning bieden. Smakelijk Salland staat in het teken van biologische landbouw.
 
De Fair Smakelijk Salland laat mensen kennis maken met de biologische landbouw. Tijdens de fairdagen zullen, zowel vanuit Landstede als leerlingen van het Carmel College, vanuit diverse sectoren actief zijn.
 
Er zijn op de fair diverse groepen leerlingen en docenten van het Carmel College Salland actief. Zo zullen bijvoorbeeld leerlingen van de afdeling zorg en welzijn een workshop volgen bij de Landstede onder leiding van een kok, waarbij ze hapjes leren maken met vergeten groenten. Deze zullen vrijdag 1 juni aan gasten uitgeserveerd worden.
 
Diverse leerlingen uit de onderbouw zullen actief zijn met het maken van eigen hapjes en verkoop van eigen gekweekte sla- en tomatenplanten. Daarnaast verzorgen zij door hen zelf samengestelde picknickmanden.
 
De verzorging van de kinderboerderij is in handen van de leerlingen uit het derde leerjaar van de afdeling Groen. Ook dragen zij zorg voor de voorbereidingen en de opbouw van de fair. Andere derdejaars leerlingen zullen hun eigen ontworpen biologische product presenteren.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven