Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Senioren kunnen oefenen met pinnen bij EkoPlaza Groningen

Uit onderzoek blijkt dat senioren in winkels minder met de pinpas betalen dan andere leeftijdsgroepen. Zij halen liever geld uit 'de muur' waarmee ze hun aankopen in de winkel contant betalen.

Zij hebben dus vaak veel contant geld in de portemonnee. Veiliger is het om minder contant geld mee te nemen. En dus meer met de pinpas te betalen. Want het is voor zowel de winkeliers en hun personeel als voor de consument veiliger om zo min mogelijk contant geld in de kassa of portemonnee te hebben.

Kom oefenen

Stel, u heeft nog wat drempelvrees. EkoPlaza wil daarmee helpen en biedt senioren de gelegenheid om het pinnen op hun gemak te oefenen. Ze zijn van harte uitgenodigd om op donderdag 31 mei van 15:00 tot 17:00 uur bij EkoPlaza in de Nieuwe Ebbingestraat 49-51 in Groningen het pinnen te oefenen.

De bedrijfsleider en zijn medewerkers nemen de tijd voor u. U kunt hen vragen stellen. Zonder tijdsdruk en onder het genot van een kopje koffie of thee. Op deze manier kunt u kennis maken en vertrouwd raken met pinnen in een winkelomgeving, waardoor u pinnen in uw dagelijks leven makkelijker kunt toepassen. U krijgt informatie over pinnen mee zodat u dat thuis op uw gemak nog kunt doorlezen.

Iedere pinner ouder dan 50 jaar krijgt een attentie mee als dank en ter stimulatie.

Bron: Seniorenkrant Groningen
Publicatiedatum: