Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"IQF een groot voordeel voor de verwerkingstijd"

Nu ook bio-kaas in IQF-conditie bij World Wide Cheese

Tholen - Albert Roozendaal kan aankondigen dat World Wide Cheese uit De Goorn een industriële stroom kaas toevoegt aan het assortiment. Het gaat om kaas in IQF-conditie (Individual Quick Frozen).

"Dit is binnen de biologische branche in kaas een vernieuwing. We bieden dit in verschillende maatvarianten aan in biologische mozzarella, witte kaas, en blauwaderkaas. Er is veel mogelijk. Als er behoefte naar een specifieke kaas is, gaan we hierover graag in overleg."



Volgens Albert is het grootste voordeel van de IQF-kaas dat de klant minder omkijken heeft naar de voorraad. "Omdat de producten door IQF ingevroren zijn, kunnen ze uitstekend los van elkaar verwerkt worden. Pizza's, kant en klare maaltijden zijn daarvan voorbeelden. Tevens kan de kaas in een IQF-conditie een stuk goedkoper vervoerd worden. "We kunnen grotere hoeveelheden in één keer leveren, omdat de producten beschikken over een minimale houdbaarheid van 6 maanden.
 


Bij World Wide Cheese is ook voor grootverbruik biologische geraspte kaas in de varianten, Gouda, Edam en Geitenkaas beschikbaar (Klantspecifieke maatvoering, houdbaarheid is 70 dagen).

Voor meer informatie:

Albert Roozendaal
World Wide Cheese
Wieder 8A
1648 GB De Goorn
0229 542506
Albert@worldwidecheese.nl
www.worldwidecheese.nl