Op de 26ste editie van de Nationale Slagers Vakwedstrijden Beurs te Amsterdam heeft De Groene Weg slagerij Theo Pronk zeven keer goud gewonnen, waarvan twee producten met Goud*.
Samen met Deborah, de worstmaakster, is een selectie bijzonder lekkere worsten ingestuurd. Deborah maakt op een ambachtelijke wijze eerlijke en heerlijke worst en vleeswaren. Hierbij maakt ze gebruik van het mooiste biologische vlees en biologische kruiden- en specerijen.
De volgende producten zijn ingestuurd en beoordeeld:
Biologische varkensrookworst - bekroond met Goud*
Biologische mortadella - bekroond met Goud
Biologische runderrookworst - bekroond met Goud
Biologische gekookte worst - bekroond met Goud
Biologische leverworst - bekroond met Goud
Biologische grillworst - bekroond met Goud
Biologisch runderrookvlees - bekroond met Goud*
Alle ingezonden producten zijn beoordeeld op vorm, kleur, uitstraling en smaak. Bij de twee Goud*-producten is er het hoogst aantal punten behaald, wat staat voor uitmuntende kwaliteit.
Voor meer informatie:
Slagerij De Groene Weg Theo Pronk
Mariniersweg 33
3011 NC Rotterdam
010 4047373
rotterdam@degroeneweg.nl
www.degroeneweg.nl
Bron: de BIOscope

Abonneren
Vacatures
Top 5 - gisteren
- Patty Brard weggestuurd van bio-boerderij op Ibiza
- Fotoreportage: Jubileumjaar De Groene Passage feestelijk afgetrapt met Zomermarkt
- De Speld steekt de draak met biologisch
- Honderden bezoekers voor BioVelddag
- Skal constateerde in 2021 geen enkele non-conformiteit bij 67% van de gecertificeerde bedrijven
Top 5 - afgelopen week
Top 5 - afgelopen maand
- In memoriam: Frans baron van Verschuer
- "We zeiden tegen elkaar: als we dit doen, dan gaan we voor 100% biologisch"
- John Arink gaat discussie aan met Henk Bleker bij Humberto op RTL4
- Ronald van Marlen spreekt Rabobank-aandeelhouders aan op verantwoordelijkheid voor 'landbouwpuinhoop'
- Is de consument bereid meer te betalen voor zuivel van melkveehouders die de kalfjes bij de koe houden?
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2022-06-23 Brede belangstelling voor open dag Exterkate Biologische Varkenshouderij
- 2022-06-16 Iedereen aan de krekels en meelwormen
- 2022-06-14 Biologische boeren met Jersey koeien gezocht
- 2022-06-13 Vlaamse minister op bezoek bij BioVar.be
- 2022-06-13 De Groene Weg viert haar 40-jarig jubileum
- 2022-06-03 Natuurlijk gedrag stimuleren in alternatieve huisvesting bevordert welzijn varkens
- 2022-06-03 Biologische salami en gekookte en gerookte ham gepresenteerd tijdens PLMA
- 2022-05-30 Uitbraak Afrikaanse Varkenspest bij biologisch varkensbedrijf in Baden-Württemberg
- 2022-05-25 Nieuwe webshop heeft biologisch vlees in de kuib
- 2022-05-18 Nieuw handboek geeft maatregelen voor diergezondheid en milieu in de biologische varkenshouderij
- 2022-05-17 Maatschap Boerrigter Bio wint Agroscoopbokaal Biologisch
- 2022-05-16 Eerste Belgische varkens geleverd aan De Groene Weg
- 2022-05-11 Tweede Kamer stemt tegen motie over vleestaks
- 2022-04-29 Zo worden stierkalfjes grootgebracht
- 2022-04-19 De Groene Weg in de prijzen met commercial
- 2022-03-31 Kiest u voor gefermenteerd voer voor uw varkens?
- 2022-03-23 "We kunnen het schaarse graan beter aan mensen geven dan aan dieren in de bio-industrie"
- 2022-03-18 Bio-varkenshouders koude vriescel van -40 graden in
- 2022-03-18 BioForum wil nood aan microslachthuizen in kaart brengen
- 2022-03-17 Boeren met Jersey koeien, kalfjes en stierkalveren wisselen ervaringen uit