Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De Groene Weg Theo Pronk valt in de prijzen

Op de 26ste editie van de Nationale Slagers Vakwedstrijden Beurs te Amsterdam heeft De Groene Weg slagerij Theo Pronk zeven keer goud gewonnen, waarvan twee producten met Goud*.

Samen met Deborah, de worstmaakster, is een selectie bijzonder lekkere worsten ingestuurd. Deborah maakt op een ambachtelijke wijze eerlijke en heerlijke worst en vleeswaren. Hierbij maakt ze gebruik van het mooiste biologische vlees en biologische kruiden- en specerijen.

De volgende producten zijn ingestuurd en beoordeeld:

Biologische varkensrookworst - bekroond met Goud*
Biologische mortadella - bekroond met Goud
Biologische runderrookworst - bekroond met Goud
Biologische gekookte worst - bekroond met Goud
Biologische leverworst - bekroond met Goud
Biologische grillworst - bekroond met Goud
Biologisch runderrookvlees - bekroond met Goud*

Alle ingezonden producten zijn beoordeeld op vorm, kleur, uitstraling en smaak. Bij de twee Goud*-producten is er het hoogst aantal punten behaald, wat staat voor uitmuntende kwaliteit.

Voor meer informatie:

Slagerij De Groene Weg Theo Pronk
Mariniersweg 33
3011 NC Rotterdam
010 4047373
rotterdam@degroeneweg.nl
www.degroeneweg.nl

Bron: de BIOscope
Publicatiedatum: