Nieuw in de Landgoedwinkel: Groenten en fruit van Mijnboer

In de Landgoedwinkel op Heerlijkheid Mariënwaerdt worden vanaf heden groenten en fruit van 'Mijnboer' verkocht. Alle producten van Mijnboer zijn duurzaam geproduceerd en komen direct van de telers.

Mijnboer brengt aardappelen, groenten en fruit van de allerbeste duurzame boeren in Nederland. Er wordt alleen naar het buitenland uitgeweken als de oogst van de Nederlandse telers op is, of als het product niet in Nederland wordt geteeld. Dit garandeert authentieke smaken.Producten van Mijnboer producten zijn allemaal biologisch, of een erkend streekproduct, Fairtrade of volgens Milieukeur geteeld. Het assortiment van Mijnboer in de Landgoedwinkel bestaat onder andere uit bloemkool, broccoli, winterpeen, paprika, groene-, rode-, witte en spitskool, rode biet, (kastanje)champignons, cherrytomaatjes, courgette, bleekselderij, peulen, uien en zoete aardappel.

De Landgoedwinkel is te vinden aan de Oude Waag 21 in Beesd, naast Pannenkoekenhuis De Stapelbakker. De winkel is dagelijks geopend van 10:00 uur tot 17:30 uur en op maandag vanaf 12:00 uur.

Voor meer informatie: www.marienwaerdt.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven