Feestelijke opening Estafette Bergen

Onder grote belangstelling is afgelopen zaterdag 10 december Estafette de biologische eetwinkel van Bergen officieel geopend. Boodschappen doen was er om 12:00 uur heel even niet meer bij. De winkel aan de Dorpsstraat 7 in Bergen stond namelijk afgeladen vol met klanten, Estafette-collega's, leveranciers en andere relaties om met een glas heerlijke warme vruchtenpunch het officiële openingsmoment van Estafette-winkel nummer 17 mee te maken.Na een kort praatje van Estafette-directeur Koos Bakker mochten Lasse en Luna Niemeijer het lintje doorknippen. Samen met Jeltje Poort, van wie Estafette in Bergen het stokje heeft overgenomen. Jeltje Poort sloot op 30 november haar reformwinkel en een dag later opende Estafette haar deuren in een geheel verbouwd pand om de hoek. De medewerkers van Jeltje Poort maken nu deel uit van het team van Estafette Bergen.
 


Na het officiële openingsmoment was er volop gelegenheid om bij te praten, allerlei lekkers te proeven, met de Odin-imker te praten, bijenwaskaarsen te trekken en te versieren en uiteraard ook gewoon boodschappen te doen. Alles bij elkaar een mooie dag, met dank ook aan de weergoden, die na de storm van de afgelopen dagen zorgden voor een heerlijke winterse dag.Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.